: 10 km.

  Rust Roest. Hoewel ik al boven de 60 jaar ben, wilde ik toch niet met pensioen. Ik heb bijna 30 jaar in Zwolle gewerkt en nu heb ik besloten een aantal jaren nog als interventie cardioloog in beweging te zijn in Heerlen en Maastricht. En ik woon er ook!

  Wat is er dan leuke om mee te lopen met patiënten en zo de mensen van deze streek wat beter te leren kennen! En een beetje Limburg ontdekken! Ik loop dus heel graag mee en ik vind het een heel goed initiatief.

  Het sponsorgeld dat we hopen op te halen gaat naar onderzoek voor hartziekten. Broodnodig, net als bewegen. En ik als noorderling mag het zeggen: juist op het gebied van plotse hartdood en reanimatie heeft Limburg veel kennis en ervaring. En successen geboekt. Wees er allemaal maar trots op. Als we samen de krachten bundelen, jong en oud, patiënten en dokters, kunnen we nog veel verder komen, daar ben ik van overtuigd. Daarom loop ik ook graag mee. En het motiveert mij om nog beter met al die zieke en vernauwde kransslagaders om te gaan, mijn dagelijks werk. Loopt u met mij mee?

  Loop met mij mee
  Steun de actie en koop loten
  Naam Bedrag
  I. Dormans €25,-
  C. Gorissen-v.d. Bergh €25,-
  G. Geerkens €25,-
  K. van den Booren €25,-
  E. Kerckhoffs (2) €50,-
  H. Crijns (2) €100,-
  R. Ruland €25,-
  R. Feijen (4) €100,-