Loop met je dokter en de Ridderronde organiseren op 8 augustus een uniek evenement in aanloop naar de 10e editie van Loop met je dokter! 

Voor wie bestemd?
Patiënten die lijden aan hart- en vaatziekten, maar die fit genoeg zijn om 30 tot 45 minuten te fietsen

Wat ga je doen?
Het parcours van de Ridderronde fietsen; rondes van 1,9 km door het centrum van Maastricht

Wanneer:
8 augustus fiets je 30 tot 45 minuten tussen 16.00 uur tot 17.00 uur (gelijktijdig met de Donorrace en voorafgaand aan de Prominentenrace)

Wat heb je nodig?
Een fiets! Dit hoeft geen renfiets te zijn. Een gewone stadsfiets, mountainbike of anderszins is ook toegestaan. Ook indien je alleen beschikt over een elektrische fiets kun je meedoen, mits met minimale trapondersteuning. Een helm is verplicht

Inschrijvingskosten?
Er zijn géén inschrijvingskosten voor deze lustrumactiviteit van ‘Loop met je dokter’. Kosteloze deelname aan ‘Fiets met je dokter’ wordt mogelijk gemaakt door de sponsors van de Ridderronde.

Sponsoring?
We bieden je wél de mogelijkheid om je te laten sponsoren en op die manier geld in te zamelen voor top-klinisch onderzoek in het Hart+Vaat Centrum van Maastricht UMC+ en de partnerziekenhuizen in de regio. Laat ons bij inschrijving weten of je sponsors gaat zoeken, dan bezorgen we je de benodigde sponsordocumenten.

Medische begeleiding?
MOS is aanwezig voor de medische ondersteuning. Er fietsen artsen mee uit het Maastricht UMC+ en Zuyderland.

Inschrijven?
Inschrijven gaat eenvoudig, een mail naar info@loopmetjedokter.nl volstaat. Het invullen van het contactformulier op deze website is ook mogelijk.